CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 8, 2009

ole-ole dari seberang...

ini sebenarnya cerita lama...
cerita 5 januari yang lepas...

biasalah...
dah lama cuti, dah lama tak jumpa....
buat hal masing2...

cuti sekolah yang lepas,
dua orang dari sahabat aku pegi melancong ke seberang...
(mungkin ramai lagi, tapi aku tak tau... coz tak bagi souvenir kat aku... he... he... he...)

hajjah nor melancong ke jakarta bersama famili...
syukur alhmdulillah... murah rezeki dia...
apa yang paling aku suka ialah...

tu dia.... shawl biru ni, ole-ole dari tokoh sarina jakarta...
dulu kau jelez tingok aku pakai masa dinner... so aku belikan satu untuk kau...
kata hajjjah nor...
ada beberapa lagi souvenir iringan...(lupa nak tangkap gambar)
sikat pink (2 in1) ada cermin lagi...
buku nota dari arab...
rantai jade...
cayalah kawan aku yang sorang ni...
dia pegi mana2... mesti tak lupa aku...
tq nor... sayang ngko... muah! muah! muah!
kalau gi mana2... belilah lagi untuk aku...

benda cute warna biru ni pula, pemberian G...
keychain bertulis 'tangkuban perahu bandung' ini G beli semasa beliau melancong ke bandung cuti yang lepas...
tak susah naik beli sourvenir untuk kak su... asal biru aje akak mesti suka...
kata G
tq G... akak sayang ngko...


ha.. ha..ha...
ini pun aku suka jugak...
t-shirt hitam bertulis 'sarawak borneo' ini ialah ole2 dari bapa mertua aku.
beliau beli semasa melancong ke sarawak cuti lepas.
abah beli t-shirt yang paling mahal untuk su
kata abah....
tq abah...
saaaayangggg abah...!!!!
tapi kenapa warna hitam... sebelum ni aku belum pernah memiliki t-shirt hitam. mungkin abah rasa menantu dia ni nampak lebih comel memakai t-shirt hitam itu...

4 tetamu aku:

xiiinam751 said...

Nak pearl Sabah! Nak pearl Sabah!
Nak jugak!!!

oneluvsue said...

itu tunggu akak balik kampung pulak lah...
itupun kalau akak balik semula kesini... kalau terus tingga kat sana... amacam? tak dapek den nak nolong...

Sayalah ASYIQ said...

kak sue...

Bila la buat entry baru??

Boring la baca yang lama tu.

Cabuttttttt....

oneluvsue said...

Ala qin... akak malu nak kabo kenapa akak menyepi sekian lama...
cuti 2 minggu ni akak cuba2 update la apa yang patut...
Blog... blog jugak... paper dah siap correct ke?